lisetten, svariks

Svariks – vad är det?

Jag hoppas att alla Sveriges sfi- och sva-lärare och andra intresserade vet att Riksförbundet lärare i svenska som andraspråk, Svariks, existerar och har som mål att sprida erfarenheter och kunskap om svenska som andraspråk och flerspråkighet.

Ett medlemskap kostar 280 kronor (pensionär/student: 120) per år, och då ingår tidningen Lisetten som utkommer fyra gånger om året. Mejla: medlem@svariks.se om du inte redan är medlem. Om du är pedagog, forskare eller på annat sätt har beröring med flerspråkighet och andraspråksinlärning är du välkommen att medverka i medlemstidningen.

Temat för nästa nummer av Lisetten är kollegialt lärande och manusstopp är den 22 april. Det nummer som kom ut nu i veckan har temat: Vad är svenska som andraspråk? Där bidrog jag med en krönika. I nästa nummer är det kanske du som bidrar med en text?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s